نیاز به ابزاری برای مدیریت کامل شبکه‌های اجتماعیتان دارید؟ کلیک کنید
وبلاگ نوین هاب | اخبار و آموزش شبکه های اجتماعی

لیمیت توییتر چیست؟ چرا توییتر، اکانت ما را لیمیت می‌کند؟

اگر یکی از کاربران فعال توییتر باشید، احتمالا با عبارات زیر برخورد داشته‌اید:

لیمیت شدم، توییتر لیمیتم کرده برام کامنت بذارید از لیمیت خارج بشم، limited، نمی‌تونم فالوو کنم لیمیتم! و…

اما لیمیت توییتر به چه معناست؟ چرا توییتر اقدام به لیمیت کردن بعضی از اکانت‌ها می‌کند؟ اگر این مشکل برای ما پیش بیاید، چه راهکارهای برای خروج از این حالت داریم؟

در این پست از بلاگ نوین هاب قرار است به موضوع لیمیت توییتر بپردازیم که اگر با آن برخورد کردید بدانید باید چه برخوردی بکنید. همراه من باشید.

لیمیت شدن چیست؟

limit در زبان انگلیسی به معنای محدود شدن و محدود کردن است. معمولا در شبکه‌های اجتماعی با این لغت زیاد برخورد می‌کنیم. شبکه‌های اجتماعی برای جلوگیری از نقض قوانینی که تعریف کرده‌اند، معمولا اقدام به لیمیت کردن اکانت‌های متخلف می‌کنند. به هرحال این شبکه‌های اجتماعی قوانین مختص خود را دارند و کسی نباید این قوانین را زیر پا بگذارد.

لیمیت توییتر

 

لیمیت توییتر چیست؟

هنگامی که توییتر احساس کند یک اکانت به خطر افتاده یا قوانین توییتر را نقض کرده، اقدام به قفل کردن آن اکانت می‌کند. کاربر در این حالت به محض ورود به اکانت خود این پیغام را دریافت می‌کند و یا متوجه می‌شود بعضی از دسترسی‌هایش محدود شده‌اند.

چرا توییتر اکانت شما را لیمیت می‌کند؟

۱- دلایل امنیتی

توییتر با هر رفتار مشکوکی که مشاهده کند، برخورد خواهد کرد. چون این رفتارهای مشکوک را به مثابه خطر برای اکانت شخص در نظر می‌گیرد. ممکن است احساس کند هک شدید یا روی پیج‌تان ربات دارید. در این حالت ممکن است توییتر برای شما یک ایمیل مبنی بر اینکه دسترسی‌های شما را محدود کرده ارسال کند. اگر این ایمیل را در اینباکس خود مشاهده نکردید به احتمال زیاد وارد پوشه‌های اسپم یا هرزنامه شده است. ارسال ایمیل به دلیل این است که شما ثابت کنید مالک اکانت هستید. برای رفع این محدودیت:

 

  • وارد حساب کاربری خود شوید.
  • پیامی که نشان می‌دهد حساب شما قفل شده را پیدا کنید.
  • روی گزینه شروع (start) کلیک کنید.
  • شماره تلفن خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که این شماره تلفن باید همان چیزی باشد که روز اول با آن اکانت ساختید و با آن تطبیق داده خواهد شد.
  • توییتر اقدام به ارسال کد تایید به شماره تلفن‌تان خواهد کرد. (صبور باشید، چون ممکن است کمی طول بکشد.)
  • کد تایید را وارد کنید و گزینه ارسال (send) را بزنید. 

 

لیمیت توییتر

۲- نقض قوانین امنیتی توییتر

توییتر، مانند هر شبکه اجتماعی دیگری قوانین خاص خود را دارد. چنانچه هر اکانتی اقدام به نقض این قوانین کند، دسترسی‌های او محدود خواهد شد. در این حالت شما همچنان می‌توانید توییت‌های دیگران را بخوانید. اما نمی‌توانید توییت بزنید، توییت دیگران را فیو و ریتوییت کنید. دیگران هم می‌توانند کماکان توییت‌های قدیمی شما را بخوانند. توجه داشته باشید که در این حالت هم پیغامی از توییتر دریافت خواهید کرد و می‌توانید این مشکل را مرتفع کنید. اما مراقب باشید که اگر این موضوع دوباره تکرار شود، حتما اکانت شما برای همیشه از دسترس خارج می‌شود.

در این حالت یک راه دیگر هم پیش پای شماست. یک گزینه دیگر وجود دارد که آن را به محض ورود به صفحه‌تان مشاهده خواهید کرد:

continue to twitter

با انتخاب این گزینه دیگر مجبور به تایید ایمیل و شماره تلفن نیستید و می‌توانید مدتی به استفاده از توییتر بپردازید. اما باید بدانید که دسترسی‌های شما محدود است. مثلا هیچ نوتیفیکیشنی از سمت توییتر دریافت نمی‌کنید. یا نمی‌توانید اکانت کسی را سرچ کنید. باید بدانید که اگر این گزینه را به جای تایید ایمیل انتخاب کرده‌اید، فقط باید اجازه دهید زمان بگذرد تا لیمیت توییتر برطرف شود. و نمی‌توانید دوباره برگردید که ایمیل و شماره تلفن‌تان را تایید کنید.

 

۳- اشتباهات فنی

همیشه شما مقصر نیستید. ممکن است مسائل فنی پیش آمده باشد و توییت‌های شما برای دیگران نمایش داده نشود. در این حالت بیشتر کاربران فکر می‌کنند حساب‌شان لیمیت شده.

لیمیت توییتر

۴- فعالیت‌های ربات‌گونه

توییتر هم مثل اینستاگرام با رفتارهای ربات‌گونه مخالف است. به محض اینکه رفتاری ربات‌گونه مشاهده شود، اکانت شما لیمیت خواهد شد. اما این رفتارهای ربات‌گونه چه چیزی هستند؟

  • ارسال بیش از حد دایرکت. محدودیت توییتر برای ارسال دایرکت تا سقف ۱۰۰۰ پیام در روز است. اگر از این تعداد خارج شوید، دیگر قادر به ارسال دایرکت نخواهید بود.
  • ارسال بیش از حد توییت. شما می‌توانید روزانه تا سقف ۲۴۰۰ توییت ارسال کنید (هر نیم ساعت ۵۰ تا). چنان‌چه بیشتر از این تعداد توییت بزنید، ربات‌گونه برداشت می‌شود و دسترسی شما محدود خواهد شد. این تعداد شامل ریتوییت و کوت کردن توییت‌های دیگران هم می‌شود.
  • فالوو کردن بیش از حد مجاز. نمی‌توانید در یک روز بیشتر از تعدادی معین، اقدام به فالوو کردن اکانت بکنید. حساب‌های معمولی در یک روز بیشتر از ۴۰۰ تا و حساب‌هایی که تیک آبی دارند و تایید شده هستند، بیشتر از ۱۰۰۰ تا اکانت نمی‌توانند فالوو کنند. به طور کلی هر اکانت در توییتر مجاز به فالوو کردن ۵۰۰۰ اکانت است. اگر تصمیم دارید بیشتر از این تعداد فالوو کنید باید صبر داشته باشید. و بین فالوو کردن‌هایتان وقفه و فاصله بیاندازید.

 

راه‌های کلی رفع لیمیت توییتر:

تایید ایمیل و شماره تلفن:

همانطور که در قسمت‌های قبلی اشاره کردیم، وقتی توییتر شما را لیمیت می‌کند ایمیلی برایتان ارسال خواهد کرد که حساب خود را تایید کنید.

برای تایید ایمیل این مراحل را پیش بروید:

  • وارد قسمت Your Account بشوید.
  • روی Account information کلیک و پسوردتان را وارد کنید.
  • تب Email را انتخاب و ایمیل خود را وارد کنید.
  • اگر از قبل ایمیل خود را وارد کرده‌اید اما آن را تأیید نکرده‌اید، روی گزینه Resend confirmation email کلیک کنید.
  • به ایمیل خود بروید، ایمیلی که از سمت توییتر آمده را باز کنید.
  • روی دکمه Confirm now کلیک کنید.

 

برای تایید شماره تلفن همراه این مراحل را پیش بروید:

  • وارد قسمت Your Account بشوید.
  • روی Account information کلیک کنید.
  • پسوردتان را وارد و قسمت Country را انتخاب کنید.
  • کشور Iran را از تب کشویی انتخاب کنید.
  • روی Agree and continue کلیک کنید
  • حال دوباره به قسمت Your Account بروید و در قسمت Phone شماره موبایل خود را وارد کنید و منتظر کد تأیید از طرف توییتر باشید و آن را وارد کنید.

البته ممکن است به سبب فیلتر بودن توییتر در ایران نتوانید این پیامک را دریافت کنید. توصیه می‌کنیم از همان مسیر تایید ایمیل، اکانت خود را از حالت لیمیت خارج کنید.

 

تغییر پسورد توییتر:

در بسیاری از موارد فقط کافی‌ست پسورد توییتر خود را تغییر بدهید تا لیمیت توییتر را دور زده باشید. چون تغییر پسورد برای توییتر مهر تاییدی‌ست بر مالکیت حساب.

 

پاک کردن سشن‌ها:

منظور از سشن‌ها دستگاه‌هایی هستند که با آن‌ها وارد توییتر شدید. اگر همه این دستگاه‌ها را پاک و دوباره اقدام به ورد کنید، مشکل برطرف خواهد شد. چگونه این سشن‌ها را پاک کنیم؟

 

  • ابتدا وارد قسمت More در اکانت توییتر خود بشوید.
  • بعد روی گزینۀ Setting and Privacy کلیک کنید.
  • بعد وارد قسمت Security and account access بشوید.
  • روی گزینۀ Apps and sessions کلیک کنید.
  • بعد وارد قسمت Sessions شوید.
  • وقتی به صفحۀ سشن‌ها رسیدید روی گزینۀ Log out of all other sessions کلیک کنید تا از دستگاه‌های دیگر خارج شوید.
  • اقدام به دوباره لاگین کردن از یک دستگاه کنید.
لغو دسترسی سایر برنامه‌ها:

سعی کنید به هیچ اپ دیگری اجازه دسترسی به توییتر را ندهید. اگر هم پیش از این دسترسی داده‌اید از مسیر زیر آن را لغو کنید:

  • ابتدا وارد قسمت More بشوید.
  • بعد روی گزینۀ Setting and Privacy کلیک کنید.
  • بعد وارد قسمت Security and account access بشوید.
  • روی گزینۀ Apps and sessions کلیک کنید.
  • بعد وارد قسمت Connected apps شوید.
  • وقتی به این آدرس رفتید، اپ موردنظر را انتخاب کنید و روی گزینۀ Revoke app permissions کلیک کنید تا مجوز دسترسی آن اپ به حساب توییتر شما لغو شود.

لیمیت توییتر

درنهایت:

 

همیشه سعی کنید سیاست‌های شبکه‌های اجتماعی و قوانینی که وضع کرده‌اند را رعایت کنید. اگر رفتارهای ربات‌گونه داشته باید، دسترسی‌های شما هم محدود می‌شود. منبع این مطلب بلاگ توییتر بوده است. اگر دوست دارید درمورد لیمیت توییتر بیشتر بدانید می‌توانید این بلاگ را مطالعه کنید.

نوین هاب:

نوین هاب ابزاری برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی است. با استفاده از امکاناتی که این ابزار هوشمند دراختیار شما می‌گذارد، می‌توانید محتوای خود را برای ارسال و انتشار زمان‌بندی کنید. زمان‌بندی و انتشار محتوا به شما این امکان را می‌دهد که تمرکز بیشتری بر روی تولید و خلق محتوا داشته باشید. همچنین یکی دیگر از امکانات نوین هاب، مدیریت و دانلود کامنت‌ است. شما می‌توانید تمام‌ کامنت‌های شبکه‌های اجتماعی خود را در یک داشبورد به صورت یکجا و یکپارچه مدیریت کنید و به آن‌ها پاسخ بدهید.

احتمالا از اهمیت آنالیز شبکه‌های اجتماعی هم باخبر هستید. وقتی شما فعالیت خود را در این فضا شروع می‌کنید، نیاز دارید فعالیت خود را مورد ارزیابی قرار دهید تا متوجه درست یا نادرست بودن آن بشوید.  داشبورد نوین هاب به شما این امکان را می‌دهد که تمام شبکه‌های اجتماعی خود را آنالیز کنید. سنجه‌های آنالیز داشبورد نوین هاب بیشتر از سنجه‌هایی است که خود شبکه‌های اجتماعی دراختیار شما قرار می‌دهد.